Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Voorjaar en nazomer

Dit zijn rustige periodes op de camping en uitermate geschikt voor senioren en gasten die niet aan de schoolvakanties zijn gebonden. In het voorjaar is het nog prachtig groen en het weer is over het algemeen zonnig en tot in oktober vaak nog aangename temperaturen in de Dordogne.

Ook organiseren we activiteiten zoals rondwandelingen, wijnproeverijen en jeu des boulestournooien en natuurlijk pannenkoekenfeestjes voor de allerkleinsten.

Uiteraard zijn de zwembaden, bar en restaurant in deze perioden open. In deze perioden schuiven de eigenaren regelmatig bij u aan aan de table d’hotes. Meer tijd voor persoonlijke contacten en ook genieten van zon en omgeving. 

Wij hebben ervaring met het organiseren van speciale arrangementen op maat, zoals groepsvakanties en wandelvakanties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     CC     BD

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75