Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Animatie

Het Nederlands campingteam organiseert in het hoogseizoen dagelijks verschillende activiteiten voor kinderen. Elke week wordt er een activiteitenprogramma gepubliceerd. Deelname aan activiteiten is gratis.

Op het terras 's morgens een knutseluurtje en vroeg in de avond op de sportvelden sportieve spelletjes. Voor de allerkleinsten een voorleesmomentje voor het slapen gaan.

Regelmatig organiseren zij ook ’s avonds een speurtocht, vossenjacht, kinderdisco, dierengeluidenspel of een lampionnenoptocht, waar soms een beroep op enthousiaste ouders wordt gedaan.

En de vertrouwde bonte avond waar kinderen hun act of dansje uitvoeren in een ongedwongen laagdrempelige omgeving. Met persoonlijke begeleiding oefenen zij om later vol trots hun ouders te laten genieten.

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     CC     BD

Contactgegevens

mapfrance

con infoMarion & Carl Stal
Karin & Luuk Heerink

con addressMey­nard 24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0) 5 53 31 63 32