ENGLISH - Reserverings Balk

Arrivals
Invalid Input

Departure
Invalid Input

Type
Invalid Input

Safari tenten Grand Confort

De safaritenten Grand Confort bieden een stijlvolle manier van kamperen en zijn niet voor niets een groot succes. De tenten zijn vervaardigd van degelijk canvas met een dubbel, isolerend dak. 
Wij bieden u met deze tenten het glamping-gevoel in combinatie met eigentijds comfort. De tenten zijn smaakvol ingericht en hebben een planken vloer.
De uitrusting bestaat onder andere uit oud-franse tafels, stoelen en kasten. Er is voldoende bergruimte. De tenten zijn voorzien van koelkast, vierpits gastoetsel, een water-jerrycan en een volledige keukeninventaris. Op de ruime veranda staan twee relax stoelen met kussen, een picknicktafel en parasol.

De Safaritenten Grand Confort beschikken over een privé badkamer op ongeveer 25 meter van de tent. Hierin vind je een toilet, wastafel en douche.

In het vroege en late seizoen kunnen de nachten fris zijn, de Safaritenten Grand Confort zijn voorzien van een gaskachel en een vloerkleed. 

Met een binnenruimte van 35 m² en een deels overdekt terras bieden de tenten een zee van ruimte voor 5 personen.
Er is een boxspring (1,60 m x 2,00 m) aanwezig en voor de kinderen staat er een stapelbed in een afgescheiden deel van de tent. Kussens en éénpersoons dekbedden zijn aanwezig. Indien gewenst kan een extra bed of een babybedje bijgeplaatst worden.

In de accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan. 

ANWB     ACSI     CC     BD

Contact Details

mapfrance

con infoMarion & Carl Stal
Karin & Luuk Heerink

con addressMey­nard 24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0) 5 53 31 63 32