DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Covid-19 - Camping le Clou

We leven alweer ruim een jaar met de gevolgen en vooral de beperkingen door COVID-19 (corona). Ook het toerisme is hierdoor aanzienlijk veranderd.

Inmiddels heeft Frankrijk op 29 april bekend gemaakt dat buitenlandse toeristen vanaf 9 juni weer welkom zijn in Frankrijk. Hoogstwaarschijnlijk dient u hierbij te beschikken over een zogenoemd vakantiepaspoort, dat wil zeggen een bewijs van óf een vaccinatie óf een negatieve PCR test óf dat u al COVID gehad heeft.
We verwachten dat de Nederlandse overheid het negatieve reisadvies voor Frankrijk tegen die tijd ook weer heeft laten vallen zodat u dan weer naar Frankrijk kunt afreizen.

Veel gasten hebben dit niet afgewacht en inmiddels gereserveerd. Dit kan zonder veel risico aangezien we de aanbetalingen terug zullen geven (of in overleg zullen doorschuiven) als de grenzen dicht blijven. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.
De verwachting is dat de boekingen snel zullen aantrekken op het moment dat de vakanties vrijgegeven worden dus zorg ervoor dat u niet te laat bent!

Vanaf 9 juni zullen ook de restaurants en bars weer helemaal open zijn (terrassen zijn vanaf 19 mei open). De avondklok geldt vanaf 9 juni vanaf 23.00 uur, vanaf 30 juni vervalt deze helemaal.

Voor ieders veiligheid zullen we op de camping wel een aantal maatregelen moeten treffen, dit uiteraard om te voorkomen dat op de camping een besmetting met het virus kan plaatsvinden. Deze maatregelen zijn in overeenstemming met de richtlijnen en voorwaarden, zoals opgesteld door de Franse overheid.

We verwachten de volgende regels/aanpassingen:

  • De accommodaties dienen extra goed gereinigd en gelucht te worden, waardoor de schoonmaak langer in beslag neemt dan gebruikelijk. Om deze reden zijn de accommodaties uur op z’n vroegst vanaf 16.00 uur beschikbaar. De kampeerplekken zijn vanaf 12.00 beschikbaar.
  • De openbare sanitair gebouwen zijn door de kampeergasten te gebruiken onder enkele voorwaarden, die ter plaatse staan aangegeven (handen wassen, afstand houden en dergelijke). Kinderen onder de 8 jaar mogen alleen met een volwassene naar het toiletgebouw.
  • Op het terras zijn enkele beperkingen van toepassing, deze staan daar ook aangeven. Jullie mogen met maximaal 6 personen aan 1 tafel zitten, wel op een afstand van een meter. Vanaf 30 juni vervalt deze beperking waarschijnlijk. We hebben bediening op het terras zodat het niet nodig is om de bar binnen te gaan.
  • Het zwembad is te gebruiken tijdens de openingstijden. Kinderen onder de 8 jaar mogen alleen met een volwassenen in het zwembad aanwezig zijn. Ook zijn opblaasbare banden en speelgoed, grote ballen en dergelijk niet toegestaan. Neem deze dan ook niet mee. Zwembandjes mogen uiteraard wel.
  • Mondkapjes zijn verplicht in alle binnenruimtes. Op het terras, in het zwembad en op het terrein zijn deze niet verplicht.
  • Voor de gasten is via een QR code allerlei informatie online beschikbaar. Dit betreft o.a. alle huishoudelijke informatie, de COVID-regels, een overzicht van de activiteiten (animatie), de prijslijsten voor de bar en het restaurant en nog veel meer.

Deze opsomming is niet volledig en kan eventueel veranderen, afhankelijk van de regels van de Franse overheid. Met deze regels is het echter, net zoals vorig jaar, heel goed mogelijk om heerlijk vakantie te vieren op le Clou. We hopen u dan ook deze zomer of misschien al in juni hier te ontmoeten!

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     CC     BD

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75