Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Table d'Hôtes

Genieten van de gerechten uit de Périgord!
Op de camping kun je in het hoogseizoen 6 dagen per week culinair genieten van een met veel zorg bereid driegangen menu: de table d’hôtes. Eén keer per week is er een uitgebreid viergangen menu. De menu’s worden per week aangekondigd, ook via Facebook. Wij streven hierbij naar gezonde gerechten van hoge kwaliteit door het gebruik van verse producten en een zorgvuldige bereiding. De kok laat zich graag inspireren door producten van de streek; zoals eend, truffels, walnoten, vijgen, ganzenlever en de heerlijke Franse kazen. 

Uiteraard schenken we hierbij heerlijke, veelal biologische, wijnen uit de streek. Kinderen zijn ook van harte welkom en kunnen kiezen voor een half menu of een kindermenu. Voor de allerkleinsten is er een kinderstoel of de buggy kan erbij gezet worden. In het voorjaar en nazomer is er enkele keren per week een table d’hôtes voor de gasten.

Heb je dieetwensen of eet je liever vegetarisch? Voor ons is dat geen probleem.

Laat je verrassen door vanaf 19:00 u (op reservering), aan te schuiven aan de lange tafel op de veranda in de schaduw van druivenranken.

  Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Kinderen op le Clou

  kinderen

  Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

  Lees meer ...

  Horeca op Le Clou

  eten

  Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

  Lees meer ...

  Omgeving van Le Clou

  omgeving

  Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

  Lees meer ...

  ANWB     ACSI     CC     BD

  Contactgegevens

  mapfrance

  con infoMarion & Carl Stal
  Karin & Luuk Heerink

  con addressMey­nard 24220 Le Coux et Bigaroque
  Dor­dogne, France

  emailButtoninfo@camping-le-clou.com

  con tel+33 (0) 5 53 31 63 32