Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Weblog

Nieuws en actualiteiten van Camping le Clou vind je hier. Verder op de hoogte blijven van actualeiten volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Covid-19 - Camping le Clou

Geschreven: vrijdag 30 april 2021

Update 20 juli 2021

We leven alweer ruim een jaar met de gevolgen en vooral de beperkingen door COVID-19 (corona). Ook op het toerisme is dit onvermijdelijk van invloed.

 

Reizen naar Frankrijk

Op 29 april heeft Frankrijk bekend gemaakt dat buitenlandse toeristen vanaf 9 juni weer welkom zijn in Frankrijk. Op 4 juni heeft de Franse minister van Transport toegelicht dat reizigers uit de EU landen vanaf 9 juni alleen nog een bewijs van vaccinatie nodig hebben om naar Frankrijk te reizen. Als gevaccineerd gelden mensen die op de reisdatum ten minste 7 dagen een volledige vaccinatie hebben gehad (4 weken voor het Johnson & Johnson-vaccin). Onder andere het gele vaccinatieboekje, uitgegeven door de GGD, wordt door de Franse overheid geaccepteerd. 
Voor diegene die nog niet gevaccineerd is (of nog niet lang genoeg geleden), is een negatieve test verplicht. Dit kan een PCR test of een antigeentest zijn. Deze test mag maximaal 24 uur oud zijn op het moment van aankomst in Frankrijk. Kinderen jonger dan 11 jaar hoeven niet getest te worden. Ook is het mogelijk om naar Frankrijk te reizen als u aantoont dat u in de laatste 6 maanden hersteld bent van COVID.

Nederland is inmiddels rood gekleurd op de Europese COVID kaart, reden waarom Frankrijk de toegangseisen voor Nederlanders heeft aangescherpt m.b.t. de gevraagde negatieve test (maximaal 24 uur oud). Voor gevaccineerden zijn de regels juist versoepeld (al geldig na 1 week i.p.v. 2 weken na de laatste vaccinatie, behalve bij Johnson, dan blijft het 4 weken).

Sanitaire pas
Vanaf 9 juni zijn de restaurants en bars weer helemaal open (terrassen al vanaf 19 mei open). De avondklok is vervallen.
Recent heeft Frankrijk aangekondigd dat per begin augustus voor volwassenen vanaf 18 jaar een zogenoemde sanitaire pas nodig is om naar o.a. restaurants, bars en winkelcentra te gaan. Inmiddels is dit verder uitgewerkt. Er is bekend gemaakt dat de gewone supermarkten en kleinere winkels zonder sanitaire pas toegankelijk blijven voor iedereen, alleen voor de grote winkelcentra en attracties of evenementen met meer dan 50 personen is deze pas nodig.

Wanneer heeft u een sanitaire pas? Dit is het geval als u voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

- U bent 7 dagen of langer geleden volledig gevaccineerd (met Pfizer, Moderna of AstraZeneca).
- U heeft minimaal vier weken geleden het Janssen-vaccin gekregen.
- U bent hersteld van COVID-19 en u heeft minstens 7 dagen geleden uw 1e (en benodigde) vaccinatie gekregen. U geldt dan als volledig gevaccineerd.
- U kunt laten zien dat u hersteld bent van COVID-19. Uw herstelbewijs moet minimaal 15 dagen en maximaal 180 dagen na de eerste positieve PCR- of antigeentest afgegeven zijn. Deze voorwaarde geldt ook als u na herstel van COVID-19 minder dan 2 weken geleden een (1e) vaccinatie heeft gehad.
- Als uw negatieve PCR-test of antigeentest voor vertrek niet ouder is dan 48 uur (gerekend vanaf het moment van afname).

De hierboven bedoelde sanitaire pas kan het "Europees digitaal coronacertificaat" zijn, een digitale of schriftelijk bewijs met een QR code. Ook eventuele andere toegestane bewijsstukken kunnen getoond worden.

Ook op de camping is de sanitaire pas nodig. Vanaf 21 juli dient iedereen ouder dan 18 jaar bij aankomst op de camping éénmalig de sanitaire pas te laten zien bij de incheck. Hierna kan iedereen tijdens de geboekte periode gebruik maken van alle voorzieningen zoals het zwembad, het restaurant en het terras, zonder dat de sanitaire pas nogmaals getoond hoeft te worden.

Als u geen sanitaire pas kunt tonen bij aankomst, heeft u vanaf 21 juli geen toegang tot het zwembad totdat u deze pas alsnog heeft verkregen (bijvoorbeeld door een negatieve test). Kinderen tot 18 jaar mogen wel gewoon zwemmen.
Vanaf 1 augustus heeft u ook geen toegang meer tot het restaurant, terras en de bar als u de digitale pas niet (eenmalig) kunt tonen. We zullen in geval van problemen uiteraard zorgen voor afhaalmaaltijden en andere aanpassingen in de periode die u nodig heeft om de pas alsnog te verkrijgen.

Voor de duidelijkheid: om Frankrijk binnen te reizen mag de negatieve test (als u niet aan een andere voorwaarde voldoet) niet ouder zijn dan 24 uur maar om de digitale pas te laten zien op de camping mag de test 48 uur oud zijn. U kunt dus 1 overnachting maken in Frankrijk op weg naar de camping.
Als u van een andere camping of accommodatie in Frankrijk naar le Clou komt, dient u ook de sanitaire pas te tonen bij aankomst op le Clou. Dit betekent dat u maximaal 2 dagen voor aankomst getest dient te worden (als u niet voldoet aan één van de andere voorwaarden). Het handigst is een antigeen test bij een apotheek. Bij ons in de buurt kunt u een afspraak maken bij de farmacie van Belves, telefoon 0033-553290493, 16 Place d'Armes, 24170 Pays-de-Belves. Houd er rekening mee dat veel apotheken en testcentra (zeker hier in de buurt) wachttijden hebben.

Andere maatregelen

Voor ieders veiligheid hebben we op de camping verder een aantal maatregelen moeten treffen, dit uiteraard om te voorkomen dat op de camping een besmetting met het virus kan plaatsvinden. Deze maatregelen zijn in overeenstemming met de richtlijnen en voorwaarden, zoals opgesteld door de Franse overheid.

De volgende regels/aanpassingen zijn van toepassing op de camping:

  • De accommodaties dienen extra goed gereinigd en gelucht te worden, waardoor de schoonmaak langer in beslag neemt dan gebruikelijk. Om deze reden zijn de accommodaties op z’n vroegst vanaf 16.00 uur beschikbaar. De kampeerplekken zijn vanaf 12.00 beschikbaar.
  • De openbare sanitair gebouwen zijn door de kampeergasten te gebruiken onder enkele voorwaarden, die ter plaatse staan aangegeven (handen wassen, afstand houden en dergelijke).
  • Op het terras zijn enkele beperkingen van toepassing, deze staan daar ook aangeven. We hebben bediening op het terras zodat het niet nodig is om de bar binnen te gaan.
  • Het zwembad is te gebruiken tijdens de openingstijden door volwassenen die bij aankomst de digitale pas hebben laten zien en door alle kinderen. Kinderen onder de 8 jaar mogen alleen met een volwassene in het zwembad aanwezig zijn. Ook zijn opblaasbare banden en speelgoed, grote ballen en dergelijk niet toegestaan. Neem deze dan ook niet mee. Zwembandjes mogen uiteraard wel.
  • Mondkapjes zijn verplicht in alle binnenruimtes. Op het terras, in het zwembad en op het terrein zijn deze niet verplicht.
  • Voor de gasten is via een QR code allerlei informatie online beschikbaar. Dit betreft o.a. alle huishoudelijke informatie, de COVID-regels, een overzicht van de activiteiten (animatie), de prijslijsten voor de bar en het restaurant en nog veel meer.
  • Bezoek van buiten is niet toegestaan op de camping, ook niet met een sanitaire pas.

Deze opsomming is niet volledig en kan eventueel veranderen, afhankelijk van de regels van de Franse overheid. Met deze regels is het echter, net zoals vorig jaar, heel goed mogelijk om heerlijk vakantie te vieren op le Clou. We hopen u dan ook deze zomer hier te ontmoeten!

Seizoen 12 van start met nieuwe Grand Luxe Mobilhomes

Geschreven: vrijdag 19 april 2019

Drie slaapkamers, een dubbeldeurs koel-vriescombi, vaatwasser, airco en een mega terras.

We hebben er vier Grand Luxe mobilhomes bij.

 

 

 

 

Goed om te weten

Geschreven: maandag 18 februari 2019

Camping en Horeca

Verhuur en kamperen

Zwembad

Diversen

De Felibrée in Saint-Cyprien

Geschreven: dinsdag 10 juli 2018

“La Félibrée” is een jaarlijks terugkerend occitaans dorpsfeest, ieder jaar in een ander dorp in de Dordogne.

Dit jaar valt de beurt aan Saint-Cyprien. De straten zijn versierd met duizenden door de dorpsbewoners gemaakte “guirlandes”. Historie, muziek en lekker eten maken het een bezoek waard!

 

 

Nieuwe speeltoestellen op de camping

Geschreven: vrijdag 11 mei 2018

De nieuwe speeltoestellen waren op tijd klaar om tijdens de meivakantie uitgebreid te worden uitgeprobeerd.

 

 

 

 

Voorjaar op Camping le Clou

Geschreven: dinsdag 10 april 2018

Het is nu echt voorjaar!

De kersenbloesem staat vol in bloei. Als nachtvorst uitblijft, kunnen we de clafoutis uit eigen tuin als dessert op het menu zetten. Krijg je er al zin in?

 

 

Vakantiemedewerkers gevraagd!

Geschreven: maandag 19 maart 2018

Op de foto zie je het team van 2017, maar voor komende zomer is het team nog niet compleet. We zoeken nog een aantal enthousiaste medewerkers voor de horeca en de keuken.

Zoek jij een vakantiebaan op een camping in het zonnige Zuidwesten van Frankrijk en ben je beschikbaar in de periode van begin juli tot eind augustus?

Kijk dan snel op hier en solliciteer!

Elektrische auto’s welkom op Le Clou

Geschreven: donderdag 01 maart 2018

We zien steeds vaker dat gasten met een elektrische auto of hybride auto de camping op rijden. Zou het dan niet makkelijk zijn deze op te kunnen laden op de camping?

Dan kan! Sinds kort is er een snellaadpunt aanwezig op Le Clou.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Van Deventer Naar de Dordogne, artikel in AD magazine

Geschreven: donderdag 26 november 2015

Deze advertorial is eerder verschenen in AD Magazine van 31 oktober 2015

DSC 9318

Het begon met een spontane opmerking in de tuin van de buren in Deventer. Inmiddels runnen Carl & Marion (59 & 58) Stal al acht jaar een camping in de Dordogne, in Frankrijk. Mét die buren!

Marion: ”Tien jaar geleden kwamen Carl en ik terug van vakantie in Frankrijk. Op bezoek bij de overburen ontglipte opeens de opmerking: zou het niet leuk zijn, als... Wij waren achter in de veertig, onze kinderen stonden op het punt om uit te vliegen en dan denk je toch na over wat je nog verder met je leven wilt. Luuk en Karin waren tien jaar jonger, maar ook direct enthousiast over het idee een Franse camping te runnen. De volgende ochtend land je dan toch weer met beide beentjes op de grond. Dan zie je dat mooie huis en denk je aan die goede baan.”

Maar toch weerhield dat jullie niet om de droom door te zetten?
“Nee, want er zijn net zoveel zekerheden als onzekerheden in het leven. En wat kan je nu eigenlijk overkomen? Ook als vertrek je naar het buitenland, je neemt toch altijd gewoon jezelf en je volle verstand mee. Of beter gezegd: vier mensen die bij hun volle verstand zijn? Want de beslissing om je huis te verkopen en naar het buitenland te verhuizen moet je natuurlijk niet vanaf een roze wolk nemen. Dat is vragen om moeilijkheden. Daarom zijn we eerst, met z’n viertjes, op Franse taalles gegaan. Handig om de taal onder de knie te krijgen, maar ook om elkaar beter te leren kennen. Zakelijk gezien zijn we complementair. Op de camping staan de mannen in de keuken, ze vinden het heerlijk om te koken. Karin en ik grappen wel eens dat het een uit de hand gelopen hobby van onze mannen is.”

Heb je als campingeigenaar het hele jaar het vakantiegevoel?
“Nou, er komt echt wel serieuze bedrijfsvoering bij kijken. Onze gasten zien alleen de zon schijnen en het blauwe zwembad. Maar dat water komt niet uit zichzelf zo helder. Maar eerlijk is eerlijk, als het mooi weer is liggen wij óók aan het zwembad. En de heg en de bomen snoeien of de bladeren wegblazen; dat is toch een ander gevoel dat op kantoor zitten of in de file staan. We hebben van camping Le Clou echt een plek gemaakt die we zelf als vakantiebesteming zouden uitkiezen.
Dus geen treurige verzameling plastic stoeltjes met tl-verlichting, maar een fantastisch loungeterras met lange eettafels en een wat meer culinair aanbod dan vette friet. Als het wat rustiger is, eten we gezellig met de kampeerders mee.”

Zijn jullie intussen ingeburgerd in Frankrijk?
“We voelen ons hier in ieder geval helemaal thuis. Sommigen cultuurverschillen zijn welkom -mensen nemen hier alle tijd voor een vriendelijk praatje in de supermarkt-, andere dingen zijn wennen. In Nederland nodig je iedereen thuis uit voor de koffie, dat hoef je hier niet te verwachten. Niet erg, want koffie serveren we hier zelf.

Het is leuk om te zien dat gasten liever naar het terras komen om koffie te bestellen dan voor de tent met een filtertje in de weer te ghaan. Een geestige trend is dat sommige vakantiegangers tegenwoordig behalve de pot pindakaas hun conmplete koffiemachine meeslepen naar het vakantieadres. Dat is bij ons niet nodig, want wij hebben in de appartementen standaard een Senseo staan.”

Table d'hôtes

Geschreven: dinsdag 27 mei 2014

pannenkoekenVanavond heerlijk smullen van een moot verse zalm!

Meivakantie = Kindervakantie

Geschreven: vrijdag 09 mei 2014

pannenkoeken... was het credo de afgelopen twee weken. Pannenkoekenfeestje, een filmmiddag, geknutsel voor de kinderen en gezellige table d’hotes avonden voor het hele gezin. De zon was er gelukkig ook bij!

Mooiste kastanjeboom

Geschreven: zondag 04 mei 2014
In het voorjaar staat alles er natuurlijk fris en prachtig bij, maar de kastanje voor het terras is de winnaar!

Nieuwe ecologische waterzuiveringsinstallatie

Geschreven: vrijdag 21 februari 2014
Eindelijk is het dan zo ver. Na een lange voorbereiding zijn de aannemers aan het werk. In een paar weken tijd wordt een moderne, ecologische waterzuiveringsinstallatie ("un systeme d'assainissement") aangelegd. Daarmee wordt op een verantwoorde wijze het afvalwater gezuiverd en teruggegeven aan de natuur. Op onze Facebook pagina kunt u de voortgang volgen.

Zaterdag Wisseldag

Geschreven: zaterdag 17 augustus 2013

Voor veel gezinnen zit de vakantie er weer op. Maar de nieuwe gasten zijn al weer in aantocht. Vanmiddag zijn de lege plekken weer bezet.

Alle lichtjes branden

Geschreven: dinsdag 13 augustus 2013

Ne het 'fotomomentje' gingen de tientallen kinderen al zingend de camping over.

Ancizar encore une fois

Geschreven: dinsdag 13 augustus 2013
Vanavond mocht Ancizar voor de tweede maal als Chef optreden. Een heerlijke zalm als hoofdgerecht, het was weer lekker.

Couleur Café

Geschreven: vrijdag 09 augustus 2013
Vanavond weer een feest als vanouds. Na een entrecôte van de BBQ is het tijd voor Couleur Café. Samantha, Pascal en Gregorie hebben nieuwe sets, klinkt weer prima!

Pannenkoekefeest

Geschreven: vrijdag 09 augustus 2013
Het begint altijd met het maken van een mooi versierde placemet en dan, mmmmm, komen de pannenkoeken op tafel. Lekker, met suiker of stroop!

De applausinator

Geschreven: maandag 05 augustus 2013
Tijdens deze bonte avond hadden we de primeur van de applausinator van professor Ansi. De optredens waren weer leuk. Dansjes, liedjes en moppen.

Bonte Avond

Geschreven: maandag 22 juli 2013
Altijd een succes dat kan rekenen op veel belangstelling van kinderen èn ouders. Vannavond had het team een bruiloft georganiseerd.

Het is weer pannenkoekentijd!

Geschreven: maandag 01 juli 2013
Het is mooi weer, veel kinderen op Le Clou, dat vraagt weer om een pannenkoekenfeest! Smullen maar!

Aansluiting electriciteit

Geschreven: woensdag 19 juni 2013

stekkersMet de zomervakantie in het vooruitzicht gaan velen van u voor de laatste inkopen nog even naar een kampeer winkel. Om zeker te zijn van een passende electriciteitsaansluiting, adviseren wij u een verloopsnoer mee te nemen zodat u kunt aansluiten met een CEE-stekker en met een "Franse" stekker met aarde pen. (zie foto). 

 

Traditie

Geschreven: zondag 16 juni 2013

varkenHet is inmiddels een goed traditie. Jaarlijks organiseert de tennisclub van Coux een barbeque op Le Clou. Dit jaar met een heus varken op het menu. Het is even wennen, maar wel erg lekker!

Chateau Le Clou

Geschreven: maandag 20 mei 2013

Nèt voor Pinksteren wat het kasteel klaar: klimmen, glijden, spelen. Onze jongste gasten kunnen er hun energie en fantasie volop in kwijt.

Een nieuw seizoen is begonnen

Geschreven: woensdag 15 mei 2013

Op 20 april hingen we de vlaggen weer in top, klaar om de eerste gasten te ontvangen. De mei vakantie was ook dit jaar gezellig druk met overwegend mooi weer. Gezelligheid op het terras, kinderen in de speeltuin en in het zwembad, 's avonds table d'hôtes. En ook niet onbelangrijk: Het team voor de zomer is compleet. We hebben er weer zin in!

Kampeerbeurs Roden

Geschreven: vrijdag 28 december 2012

Terwijl de baasjes een kopje koffie dronken, pasten Sam en Pomm op de stands. Je bent tenslotte een campinghond, toch?

Uit eigen tuin

Geschreven: zondag 16 december 2012

Altijd lekker, walnotentaart en vijgenjam. Ook dit jaar hadden we van beide een flinke oogst.

Nog één keer dan...

Geschreven: donderdag 06 september 2012

Op verzoek van velen, nog één keer een pannenkoekenfeestje. Stroop en poedersuiker erop en smullen maar!

Nu ècht de laatste

Geschreven: maandag 27 augustus 2012

Er zijn nog zoveel kinderen, dus vandaag nog één keer de Bonte Avond. Hier kunnen we naseizoen wel mee in...

Laatste Bonte Avond

Geschreven: maandag 20 augustus 2012

Vandaag weer de laatste bonte avond van het seizoen. Alle bekende liedjes kwamen langs. Wie herkent dit liedje?

Warm weer?

Geschreven: zondag 19 augustus 2012

Warm weer? Deze mannen hebben er geen last van, een ijsje gaat er altijd in.

Lampionnenoptocht

Geschreven: dinsdag 14 augustus 2012

Vanochtend lampionnen gemaakt, nu in optocht over de camping. Dat ziet er altijd leuk uit.

Saartje Staartje leest voor

Geschreven: vrijdag 03 augustus 2012

Elke avond half zeven leest Saartje voor. Alle kinderen vol aandacht.

Door de ogen van een van onze gasten.

Geschreven: woensdag 01 augustus 2012

Hier worden wij stil van...

Griezelen

Geschreven: dinsdag 31 juli 2012

De Le Clou spooktocht was weer een succes. Een eng verhaal over heksen, een "overleden" monnik, kriebels aan je benen, gegil in het bos en vannacht vast nachtmerries.

Clou is gegroeid

Geschreven: zondag 29 juli 2012

Vandaag kwam "Clou" met z'n baasjes op bezoek. Hij is flink gegroeid en was erg enthousiast.

Le Clou shirts te koop

Geschreven: donderdag 19 juli 2012

Dit jaar draagt het team (voor het eerst) herkenbare Le Clou kleding met logo opdruk. Op verzoek van velen zijn deze shirts ook voor onze gasten te koop!

Complèt 2012

Geschreven: zondag 15 juli 2012

Ieder plekje en elke accomodatie is weer bezet, we staan er jaarlijks bij stil. Dit jaar -ons eerste lustrum- alle reden er een fles champagne bij te ontkurken!

14 juli in Frankrijk, dus feest!

Geschreven: zaterdag 14 juli 2012

Vandaag weer een goede reden om een feestje te geven. Na een entrecôte van de bbq ( en een spatje regen) is het de beurt aan Les Voisins De Pallier, de huisband van de camping.

Pannenkoekenfeest

Geschreven: woensdag 20 juni 2012

Nog vroeg in het seizoen, maar al veel kinderen die zin hebben in pannenkoek met limonade!

Mmmm...!

Geschreven: maandag 11 juni 2012

Een driegangen menu met als dessert overheerlijke verse walnotentaart met noten uit eigen tuin. Wèl even pellen.

We zijn er klaar voor!

Geschreven: zaterdag 09 juni 2012
img width="120px" src="/images/stories/ijoomla/ijoomlaApp_06-09-2012_12-49_idArticle=0.jpg" />

Het hele team èn onze gasten zijn er klaar voor. De tv hangt klaar, vlaggetjes hangen, alle oranje attributen te voorschijn gehaald. Kortom, aan 'ons' zal het niet liggen.

Clou is Braaf!

Geschreven: donderdag 17 mei 2012

Hoe noem je je nieuwe hond als je een paar jaar met plezier op Le Clou hebt gestaan? "Clou" natuurlijk! Dit is 'm, de inmiddels 11 weken jonge duitse staander.

Project 'Nieuw Peuterbad' afgerond!

Geschreven: zondag 13 mei 2012

Na enige vertraging door een koude winter en natte april is het zover. Bij een temperatuur van rond de 30 graden, stapten de eerste kinderen in het nieuwe -verwarmde- peuterbad.

Seizoensvoorbereidingen in volle gang

Geschreven: woensdag 04 april 2012

Nog ruim twee weken dan is Le Clou weer open. De aanleg van het nieuwe peuterbad loopt op schema. Het terrein is opgeruimd en het houtwerk van de hoofdgebouwen krijgen een lik verf. We zijn er bijna klaar voor!

Nieuwe zwembad vordert

Geschreven: dinsdag 06 maart 2012

Twee weken geleden is gestart met de werkzaamheden voor het nieuwe, verwarmde(!) peuterbad. Inmiddels begint het geheel vorm te krijgen.

Een witte Perigord Noir

Geschreven: dinsdag 07 februari 2012

In Nederland Elfstedenkoorts, in de Dordogne ligt het openbare leven stil bij 8 cm sneeuw...

Kampeer beurs Roden

Geschreven: woensdag 28 december 2011

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de Kampeerbeurs bij De Vrijbuiter in Roden. Van 27 - 30 december bent u van harte welkom op onze stand op de eerste etage.

Lekkere cappuccino!

Geschreven: dinsdag 15 november 2011

Zelfs in november kunnen we op het terras nog genieten van een lekkere cappuccino in de zon!

Naseizoen

Geschreven: zondag 18 september 2011

Het hoogseizoen voorbij, een andere camping. Alle rust om een schilderij te maken.

Amerikaans comfort

Geschreven: zondag 07 augustus 2011

Bij aankomst trok deze Lincoln Towncar uit 1979 (6l. V8) al veel bekijks. Zo'n wagen rijdt niet elke dag het terrein op. De caravan is van jongere datum, maar de eigenaar liet doorschemeren volgend jaar met een bijpassende Airstreamer te willen komen.

Jonge ANWB inspecteur

Geschreven: donderdag 04 augustus 2011

We denken wel dat we weten wat de kinderen leuk vinden, maar wat vinden zij er zelf van? De ANWB zet daarom kinderinspecteurs in. Marijn gaf Le Clou een 9,7! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Dank je wel Marijn!

Pannenkoekenfeest altijd een feest

Geschreven: donderdag 04 augustus 2011

Alweer voor de vierde keer dit jaar konden de kinderen smullen van een enorme stapel pannenkoeken. Het terras was versierd met slingers en ballonnen Poedersuiker, stroop en limonade overal. Gelukkig voor het team waren er nog een paar over...

Kleuren blijft leuk

Geschreven: zaterdag 30 juli 2011

Voor sommige dingen ben je nooit te oud. Na een paar dagen vakantie, weer helemaal tot rust, kinderen in het zwembad, drankje op tafel is het toch wel weer leuk zo'n plaat in te kleuren.

Hugo, onze jongste gast

Geschreven: donderdag 21 juli 2011

Nog maar 8 weken jong en met papa mama en twee zusjes op vakantie op Camping Le Clou. Bij Joëlle voelt Hugo zich prima op z'n gemak.

VlijmscherP

Geschreven: woensdag 20 juli 2011

Ons vierde jaar, voor de vierde keer waren ze op Le Clou. Vlijmscherp maakte er vanavond, ondanks het regenachtige weer, een fantastisch feest van! Het was weer een "feest van herkenning" veel liedjes werden meegezongen. Ze zijn direct geboekt voor volgend jaar.

Jong Oranje speelt oefenwedstrijd

Geschreven: woensdag 13 juli 2011

In een vol Le Clou Stadion speelde LC Geel tegen LC Oranje. Het was een mooie sportieve wedstrijd waarin beide teams zich van hun beste kant lieten zien. Na verlenging won LC Oranje met 3-2.

Vier erbij één naar huis

Geschreven: maandag 11 juli 2011

Vanmiddag hebben we afscheid genomen van Tom, na bijna 6 weken zat z'n tijd er op, we zullen 'm missen. Met het vliegtuig waarmee hij ging kwamen Henk Jan, Iris, "ons" Bas en Catharina het team versterken.

COMPLET!

Geschreven: woensdag 06 juli 2011

17:29 uur is het weer zover: alle plekken bezet, (gezellig) vol zwembad en terras, zon aan een strak blauwe lucht, kortom het is weer tijd voor champagne.

Feest!

Geschreven: woensdag 06 juli 2011

Les Voisins Du Pallier is voor Le Clou een bekende band. Elk jaar treedt deze Franse groep een paar keer op. Vanavond de eerste maal dit seizoen. Ze spelen vele bekende nummers en, uiteraard, Franse muziek.

Personeel ingevlogen.

Geschreven: maandag 04 juli 2011

Krista, Tom en Cornelie waren er al even, maar vanmiddag landde het vliegtuig met Karin, Joëlle, Judith en Tessa. Daarmee is het team bijna compleet.

Het eerste pannenkoekenfeest!

Geschreven: dinsdag 21 juni 2011

Mooi weer, veel kinderen, tijd voor het eerste pannenkoekenfeest! het terras versierd, kinderliedjes uit de luidsprekers, het was smullen! De stapel pannenkoeken was snel uitgedeeld en opgegeten. De ouders dronken een cappuccino tussen het stroopsmeren en foto's maken.

Camping weer geopend

Geschreven: zondag 22 mei 2011

Het kampeer seizoen is begonnen. Het gras is gemaaid, het zwembad is gevuld en het terras is weer ingericht. Kortom, we zijn er klaar voor!

Speeltoestel vervangen

Geschreven: dinsdag 10 mei 2011

Het speeltoestel naast de jeux de boulesbaan was aan vervanging toe. Het nieuwe toestel staat in een grote zandbak. Een klimwand, touwbrug, glijbaan en heel veel zand, leuk voor onze jongste gasten! Met dank aan de toevallig aanwezige stucadoor die ons, heel fijn, heeft geholpen!

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     CC     BD

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75