Slide background
Kamperen in de dordogne
Slide background
Kamperen in de dordogne
Slide background
Zwembad met waterglijbaan
Slide background
12 Comfortabele Safaritenten
Slide background
Kinder Animatie en Activeiten

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Welkom op Charme Camping Le Clou!

[28 mei 2020]
We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 15 juni mogen we jullie weer verwelkomen! De grenzen zijn dan open en wij zijn er klaar voor. De camping, het terras en het zwembad zijn aangepast aan de COVID-19 richtlijnen zodat jullie met een gerust gevoel vakantie kunnen vieren. Als je gereserveerd hebt, ontvang je voor je op vakantie gaat een mail met de actuele informatie. Binnenkort zullen ook de FAQ zijn uitgebreid met de meest voorkomende vragen. Heb je nog niet geboekt dan kun je dat hier doen.

[16 mei 2020]

Pas eind mei (!) besluit de Franse regering over het openen van de grenzen voor buitenlandse vakantiegangers. In de Nederlandse media is een onjuist ANP bericht klakkeloos overgenomen waarin werd gesuggereerd dat deze zomer enkel de Fransen in Frankrijk op vakantie zouden mogen. Dus, wacht met annuleren, laten we hopen dat het allemaal goed komt! (Als de grenzen onverhoopt toch dicht blijven, dan doen we geen beroep op de annuleringstermijn. We compenseren je dan met een voucher of met geld.)

[11 mei 2020]

De maatregelen om de COVID-19 pandemie terug te dringen hebben effect. De lockdown regels in Europa worden langzaam maar zeker versoepeld. Maar, de campings in Frankrijk blijven in ieder geval tot 2 juni gesloten. Het voor vakantie reizen tussen Nederland en Frankrijk is in ieder geval tot 15 juni niet toegestaan. We hopen je snel beter nieuws te kunnen melden!

[16 april 2020]

COVID-19 houdt de wereld in zijn greep, bepaalt ons doen en vooral ons laten. Dagelijks ontvangen we de berichten die sinds kort gelukkig een lichte verbetering laten zien in Nederland en Frankrijk. 
Door de beperkende maatregelen in Frankrijk is het nog niet mogelijk de camping vóór 11 mei te openen. Wanneer de camping wel open kan is nu nog niet te zeggen, we hopen eind mei of begin juni. Wij zullen jullie via de website en Facebook op de hoogte houden.
Gezien deze onzekerheid is het nog niet nodig om het restant te betalen, ook al is de aankomstdatum binnen 6 weken.
Wij wensen jullie deze periode veel sterkte toe en hopen elkaar weer te ontmoeten in betere (vakantie)tijden!
Wil je buiten het seizoen met de kinderen op vakantie? Le Clou is (indien toegestaan) dit jaar de herfstvakantie, t.e.m. 25 oktober, geopend.

Karin, Luuk, Marion en Carl

 

Je vindt de camping in Coux-et-Bigaroque, een klein dorpje in het hart van de Périgord Noir (Dordogne), in het zuidwesten van Frankrijk. De camping ligt op een zonnige zuidhelling, maar afwisselende begroeiing zorgt ook voor voldoende schaduw en privacy.

Deze kleinschalige familiecamping en kindercamping met Nederlandse eigenaren en zijn omgeving bieden volop mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Of je nu een liefhebber bent van een actieve vakantie, in het verwarmd zwembad ligt of gaat voor natuurschoon en bezienswaardigheden, de Dordogne heeft dat alles te bieden. Op het parkachtige terrein van 4 ha, heerst een gemoedelijke sfeer. Kinderen zijn er snel vertrouwd.

Om het glampinggevoel te ervaren zijn er diverse verblijfsmogelijkheden. Kamperen in eigen tent of caravan, verblijven in een stoere safaritent ev. met privé sanitair, een knus appartement of een moderne Mobil-home met twee of drie slaapkamers. Je kunt vanaf dit jaar ook kiezen voor de mobilhome luxe met 2 slaapkamers en voorzien van airco, een koel- vriescombinatie en een vaatwasser.

 

Impressie video Camping le Clou

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     CC     BD

Contactgegevens

mapfrance

con infoMarion & Carl Stal
Karin & Luuk Heerink

con addressMey­nard 24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0) 5 53 31 63 32